BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Rotie punika perusahaan manufaktur profesional spesialisasine ing desain, pembangunan, produksi lan mesin saka pertambangan lan tunneling komponen, kirim komponen sistem tensioning etc. Wis 3 Foundries lan 4 pabrik mesin. Perusahaan utamané mrodhuksi Gray wesi lan wesi ductile, uga baja karbon, stainless steel, aluminium, mesin tembaga matak.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Axis
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Tool
    Kapasitas
  • Nalika lan apa nggunakake Ningbo ROTIE?

    Yen sampeyan perlu kanggo ketemu wates project kenceng, Kanggo nyoba kanggo wangun, Pas, lan fungsi - ngilangke cacat desain lan masalah larang regane liyane sadurunge produksi ...

Apa Rotie More

Perusahaan wis setya produksi bagean logam antarane 2-100KG, produk sing utamané dipigunakaké ing pertambangan, tunneling, infrastruktur, construction Bridge industri, ekspor langsung utawa ora langsung saka 90%, diekspor menyang Amérika Sarékat, Australia, ing Timur tengah, Eropa lan negara liyane lan panggonan, produk seneng reputasi apik ing pasar internasional.

Mbangun bisnis kene

Teknologi diganti masyarakat, lan Ningbo Rotie bakal ndhukung perkembangan dunya ing.