ЗА НАС

Ningbo Rotie е професионална производствена компанија специјализирана за дизајн, развој, производство и обработка на компоненти за рударство и тунелирање, компоненти на системот за пост-затегнување итн. Има 3 леарници и 4 фабрики за обработка.Компанијата главно произведува сиво леано железо и еластично железо, како и јаглероден челик, нерѓосувачки челик, алуминиум, обработка на бакар.

  • 40 Заострен
  • 3/4/5 Оска
  • 12к-30к Вртежи во минута
  • 24-40 Алатка
    Капацитет
  • КОГА И ЗОШТО ДА СЕ КОРИСТИ NINGBO ROTIE?

    Кога треба да ги исполните строгите рокови на проектот, За да тестирате форма, соодветност и функција - елиминирајте ги недостатоците во дизајнот и другите скапи проблеми пред производството...

Вртете повеќе

Компанијата е посветена на производство на метални делови помеѓу 2-100 кг, производите главно се користат во рударството, тунелирањето, инфраструктурата, градежништвото и индустријата за мостови, директен или индиректен извоз од околу 90%, извезени во САД, Австралија, Блискиот Исток, Европа и други земји И местата, производите уживаат добра репутација на меѓународниот пазар.

Изградете го вашиот бизнис овде

Технологијата го менува општеството, а Ningbo Rotie ќе го поддржи развојот на светот.