RRETH NESH

Ningbo Rotie është një kompani profesionale e prodhimit të specializuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin dhe përpunimit të minierave dhe tunneling komponente, postimi i komponentëve të sistemit tensioning etj Ajo ka 3 foundries dhe 4 fabrika të përpunimit. Kompania kryesisht prodhon Gray gize dhe hekur i urtë, si dhe çeliku të karbonit, çelik inox, alumin, përpunimit të bakrit.

  • 40 kon
  • 3/4/5 Axis
  • 12k-30k rpm
  • 24-40 Tool
    Kapaciteti
  • Kur dhe pse PËR TË PËRDORUR NINGBO ROTIE?

    Kur keni nevojë për të përmbushur afatet rrepta të projektit, për të provuar për formë, i aftë, dhe funksioni - eliminimin metat projektimit dhe probleme të tjera të kushtueshme para se të prodhimit ...

A Rotie shumë

Kompania është e angazhuar për prodhimin e pjesëve metalike mes 2-100KG, produktet janë përdorur kryesisht në miniera, tunneling, të infrastrukturës, të ndërtimit dhe urë industrive, eksportet direkte ose indirekte të rreth 90%, eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Australi, Lindja e Mesme, Evropë dhe vende të tjera dhe vende, produkteve të gëzojnë një reputacion të mirë në tregun ndërkombëtar.

Të ndërtuar biznesin tuaj këtu

Teknologjia ndryshon shoqërinë, dhe Ningbo Rotie do të mbështesë zhvillimin e të gjithë botën.