TENTANG KAMI

Ningbo Rotie nyaéta parusahaan manufaktur profésional specializing dina desain, ngembangkeun, produksi jeung machining tina tambang na tunneling komponén, pos komponén sistem tensioning jsb Cai mibanda 3 foundries na 4 pabrik machining. Pausahaan utamana ngahasilkeun Gray beusi jeung beusi pangleuleusna ti antara, kitu ogé baja karbon, stainless steel, aluminium, machining tambaga tuang.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Axis
  • 12k-30k rpm
  • 24-40 Alat
    Kamampuh
  • Iraha jeung kunaon ngagunakeun NINGBO ROTIE?

    Lamun anjeun kedah papanggih deadlines proyék stringent, Ka nguji pikeun formulir, pas, sarta fungsi - ngaleungitkeun flaws rarancang jeung masalah ongkosna mahal lianna saméméh produksi ...

Naha Rotie More

Pausahaan ieu komitmen to the production of bagian logam antara 2-100KG, produk nu utamana dipaké dina widang pertambangan, tunneling, infrastruktur, konstruksi jeung sasak industri, ékspor langsung atanapi teu langsung ngeunaan 90%, diekspor ka Amérika Serikat, Australia, anu Wétan tengah, Éropah jeung nagara lianna jeung tempat, produk ngarasakeun reputasi alus di pasar internasional.

Ngawangun Anjeun bisnis dieu

Téhnologi robah masarakat, sarta Ningbo Rotie bakal ngarojong ngembangkeun sakuliah dunya teh.